Er du bange for at starte et hjem baseret virksomhed?

Hvert år flere og flere mennesker arbejder fra hjemmet, starter deres egne virksomheder. Mænd og kvinder, selv teenagere starter deres eget hjem business ventures. I de sidste ti år har arbejde-at-home virksomheder tredoblet, Ifølge statistikker. Jeg tror, det er nok mere end der faktisk. Bare se på hvor mange mennesker at leve sælge ting på EBay!™
Det er ikke underligt virkelig, hvorfor så mange mennesker ønsker at arbejde hjemme og der er en enorm mængde af gode grunde Hvorfor.
Udgifter til rejser, herunder vedligeholdelse af køretøjet, udgifter til gas, børnepasning og rensning, er blot et par gode grunde hvorfor det er billigere at ophold hjem og arbejde, højre?!
Ikke at have til at svare til en chef eller en vejleder er en anden stor grund for. At kunne sætte din egen timer og arbejde når du vil arbejde er et klart plus så godt.
Nogle mennesker kan ikke se, hvordan de vil gøre det selv. Jeg mener, hvordan skal du opgive arbejdet og erstatte denne indtægt og ikke bekymre dig om hvordan du kommer til at betale regningerne? Det er umuligt, right? –Forkert! –Det er ikke umuligt, og det vil tage nogle hårde arbejde på første, og nogle ekstra arbejdstid, men du kan gøre det, hvis du ønsker at dårligt nok.
Vælge en virksomhed, der vil tillade dig at arbejde i din fritid-tid og holde dit job, og du har elimineret risiciene. Det er ikke muligt i alle tilfælde, men for den lille virksomhed person, det er den ideelle måde at gå. Hvis dette ikke er muligt, sikre du afsætte tilstrækkelig indkomst til at leve, mens du får din virksomhed etableret.
Der vil være nogle ofre på kort sigt, som arbejder ekstra timer i ugen bygge din forretning. Men slags ofre vil stadig tillade dig at sove om natten og ikke sætte dig i det fattige hus, dermed øge dine chancer for succes!
En masse mennesker lave nogle “side arbejde eller ekstra arbejde” på først at få kunder eller til at spare op nogle ekstra penge til at starte en forretning eller betale for lager. Jeg kender en mekaniker, der gjorde nogle aften og weekend arbejde, så han kunne spare nok penge til at købe sin egen tools og arbejde ud af sin garage derhjemme, for sig selv. Nu som garage er vokset ind i to workshops i sin baghave og han beskæftiger en anden mekaniker til at hjælpe ham.
Jeg har to venner, der gør de homeparties. En dame sælger Mary Kay og anden damen sælger stearinlys. Begge er ganske vellykket. Den dame, der sælger stearinlys har kun gjort det for lidt over halvandet år og hendes indkomst overstiger $50.000 om året. Når du har visionen om arbejde fra hjemmet, vil du finde en måde at gøre det ske.
Du har brug for disciplin og MOTIVATION. Der er så vigtig som din forretningsidé. Du skal være en go-getter slags person at have din egen virksomhed. Du skal være villig til at få tingene fra jorden selv, og ofte villige til at arbejde for ingen finansielle afkast på første, eller meget lidt økonomisk afkast. Hjælper det for at have vision; du har til tilså frøene til at se blomsterne. Overnight succes er ret sjældne.
Kan du hjælpe dig selv holde sig motiveret ved at gøre en “to do liste”, og “arbejder din virksomhed” hver dag i nogle små eller store måde. Det noget ikke rigtig, så længe du har en “plan” og holde skår væk på det, indtil det sker. Du hører folk sige hele tiden, at du skal angive dine mål, nå det er gode råd, og en “to do liste” vil giver dig mulighed at krydse ting, som du arbejder dig gennem dem, giver dig en følelse af realisering samt.
Hvis du virkelig har drømmen om at arbejde for dig selv ud af dit hjem, nødt er det muligt, du bare til at være fast besluttet på at finde en måde at gøre det. Millioner af mennesker er at realisere denne drøm, – du kan gøre det ske for dig også!
Copyright 2005 simplificerede løsninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.