Real Estate marginbetalinger

Har du nogensinde hørt om en fast ejendom margin call? Du kender aktiemarkedet marginbetalinger. Det er, når du har købt mere lager end du har penge og lånt fra din mægler til at købe ekstra aktier. Du købte $10.000 af materiel, men kun har $5.000 i din konto.
Det er fantastisk, så længe aktierne fortsat at fremme. Hvis bestanden forringes af en vis procentdel vil mægleren kalde dig at sende en check til at dække manglen. Derfor en margin call. Hvis du ikke sender i penge han vil sælge ud af din holdning og du vil have et tab, som du skal betale. Mange mennesker sender penge og fortsætte med at gøre hvis bestanden forringes.
Alle professionelle forhandlere vil fortælle dig, “aldrig mødes en margin call. Sælge.”
I fast ejendom har vi alle (de fleste af os) denne ting kaldet et realkreditlån. Vi købte huset på margen. Så længe du send penge hver måned kan du forblive i huset.
I dag er der mange folk spekulere i fast ejendom, som de gjorde i aktiemarkedet. Købe noget og vente på markedet til at gå op og derefter sælge. Ligesom køb AT&T lager på $40 og sælge det på $100. Du kunne have gjort der. I dag er det omkring $20.
Ejerlejligheder er bliver købt med en lille depositum pÃ¥ fem procent eller mindre, før jorden er brudt. Spekulanterne vil sælge sÃ¥ snart som bygningen er afsluttet eller før til en anden spekulant og han sælger til en anden spekulant indtil han løber ud af større fjolser. Det har været en spekulant drøm og mange har gjort store summer gør det. Det er ligesom kid’s spil af musikalske stole.
Privatpersoner er igen mortgaging på større beløb til at tegne egenkapital til at tilbringe på deres hjem, investere i andre fast ejendom som en spekulant eller til andre formål. De øger deres månedlige betalinger og ARM satser er stigende. Dette vil fungere som låntager fortsætter med at have indkomst. Mange regne indkomster af begge ægtefæller.
Hvis og når økonomien bremser (og det ser ud til at gøre det nu) kan det være svært eller umuligt at opfylde margin call, gøre pant betaling. Historien har vist at der er 2 faldende økonomiske perioder inden for en periode på 10 år og der er længere 16 års cyklusser af gode tider og dårlige tider.
For at opretholde investeringer i fast ejendom skal hypotekrettigheder holde op betalinger. Det er blevet registreret i nyere historie, når de hjem værdier faldt under mortgage beløb mange folk gik væk. Der er ikke tilladt mere som den nye lov om konkurs ikke tilgive pant forpligtelser. Låntager skal tilbagebetale ethvert tab til det långivende institut.
Afdrag på realkreditlån er ligesom marginbetalinger. Manglende opfyldelse af opkald hver måned betyder tab af din egenkapital. Dette er en margin call vil du ønsker at opfylde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *