Succes Tips for små virksomhedsejere

Kører en lille virksomhed kræver mange færdigheder. Men for at gøre dette med held skal du organisere dig selv først. Undgå Smøleri – læse følgende og handle.
Vellykket små virksomhedsejere se efter sig først
Udøve regelmæssigt, spise sundt og være omkring positive mennesker. Feed dit sind ved at deltage i personlig udvikling kurser. Læs selvhjælp og motiverende bøger, lytte til bånd. Stress management niveauer vil være meget mere effektiv, når du passe på dig selv.
Gøre det rigtige af dig selv og du vil have masser af energi, være motiveret, have mere balance i dit liv, som igen vil hjælpe dig være mere produktive og succesfulde.
Vellykket lille virksomhed ejere rent ud rod regelmæssigt
Du vil spare dig masser af tid, energi og penge hvis du rydde din arbejde og hjem miljø… papirarbejde, bøger, gamle udstyr osv. Du vil være i stand til at finde ting, Spar penge, fordi du ikke behøver at købe hvad du allerede har gemt et eller andet sted, plus du vil være mindre stresset. Organisere dit kontor og din lille forretningslokaler regelmæssigt… holde rodet. Eliminering clutter vil hjælpe dig med at undgå Smøleri. Det er for nemt at undgå at få tingene gjort hvis du er overvældet med rod.
Vellykket små virksomhedsejere bruge de rigtige værktøjer
Det er ikke godt at have den nyeste whiz-bang computer Når skrivebordet, som du sidde på er for lille til at rumme det, eller stolen har dårlig ryg støtte, eller belysningen er kedelig forårsager du eyestrain og træt. Alle disse faktorer påvirke stærkt, hvor du arbejder. Investere i et anstændigt skrivebord, købe en skrivebordslampe eller ændre lys glober.
Ikke undgå advarselstegn din krop giver dig. Gribe ind nu, før du har øjet, tilbage eller nakke problemer.
Vellykket små virksomhedsejere bruge en dagbog eller Digital arrangør
Med så meget at organisere i din lille virksomhed, skal du optage dine aftaler og ting at gøre og mål et sted. Helst i en papir dagbog eller digital arrangør, som du kan tage med overalt. Dette er den mest effektive måde at få tingene gjort, planlægge dit arbejde og dit liv. Balance er meget vigtigt. Top overholder reglerne er gode til tidsstyring (selvom de skal betale en anden til at organisere dem).
Vellykket lille virksomhed ejere lære at sige “Nej”
For at dramatisk forbedre din produktivitet og gøre mere af de ting du ønsker, skal du være fast med andre og lad dem vide, hvis du ikke kan, vil ikke eller er ikke tilgængelig til at opfylde deres anmodninger. Hvis du konstant siger “ja” til alle andre anmodninger vil du aldrig har tid til at gøre, hvad du virkelig ønsker at.
Book dig selv ind i et self-assertiveness kursus for at lære disse færdigheder, hvis du føler du har brug for.
Vellykket små virksomhedsejere gøre hvad de gør bedst, og delegere resten
Se hvilke opgaver du kan uddelegere opgaver, som ville passe andres talenter. Mange ejere af små virksomheder bruger masser af tid på hverdagsagtige opgaver som ville tage en person, der er uddannet i området en fjerdedel af den tid at gennemføre. Stresshåndtering er en vigtig del af at køre din lille virksomhed. Reducere stress ved uddelegering eller outsourcing hvor du kan.
Bruge en bogholder, personlig assistent eller virtuelle assistent. Altid spørge dig selv, hvem der ellers får jeg at gøre dette? Brug din time management til at fokusere på det du er bedst.
Vellykket små virksomhedsejere har kun møder om nødvendigt
Kontroller møder du organisere i din lille virksomhed er relevante og kører effektivt. Undgå Smøleri – altid sørg for der er et resultat, og alle handlinger er fulgt.
Det sidste ord
Ved at følge disse enkle, men meget effektiv time management tips for små virksomhedsejere vil du have mere kontrol over dit arbejde og dit liv. Du vil have mere balance, opleve mindre stress og være mere proaktive.
Undgå Smøleri… skride til handling nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *